Author Topic: Email Issue - 454 4.7.1 Relay access denied AND 111 Can't open SMTP stream  (Read 6510 times)

colifato

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
I make some tests, like add my account to Gmail and i have these errors:

May 17 02:02:16 server1 postfix/smtpd[15270]: connect from mail-yw0-f174.google.com[209.85.161.174]
May 17 02:02:17 server1 postfix/smtpd[15270]: Anonymous TLS connection established from mail-yw0-f174.google.com[209.85.161.174]: TLSv1.2 with cipher ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256 (128/128 bits)
May 17 02:02:17 server1 postfix/smtpd[15270]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
May 17 02:02:17 server1 postfix/smtpd[15270]: warning: mail-yw0-f174.google.com[209.85.161.174]: SASL PLAIN authentication failed: authentication failure
May 17 02:02:18 server1 postfix/smtpd[15270]: lost connection after AUTH from mail-yw0-f174.google.com[209.85.161.174]
May 17 02:02:18 server1 postfix/smtpd[15270]: disconnect from mail-yw0-f174.google.com[209.85.161.174]
May 17 02:02:32 server1 postfix/smtpd[15274]: connect from mail-yw0-f171.google.com[209.85.161.171]
May 17 02:02:32 server1 imapd: Connection, ip=[::1]
May 17 02:02:33 server1 postfix/smtpd[15274]: Anonymous TLS connection established from mail-yw0-f171.google.com[209.85.161.171]: TLSv1.2 with cipher ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256 (128/128 bits)
May 17 02:02:33 server1 postfix/smtpd[15274]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
May 17 02:02:33 server1 postfix/smtpd[15274]: warning: mail-yw0-f171.google.com[209.85.161.171]: SASL PLAIN authentication failed: authentication failure
May 17 02:02:33 server1 postfix/smtpd[15274]: lost connection after AUTH from mail-yw0-f171.google.com[209.85.161.171]
May 17 02:02:33 server1 postfix/smtpd[15274]: disconnect from mail-yw0-f171.google.com[209.85.161.171]
May 17 02:02:43 server1 postfix/smtpd[15274]: connect from mail-yw0-f177.google.com[209.85.161.177]
May 17 02:02:43 server1 postfix/smtpd[15274]: Anonymous TLS connection established from mail-yw0-f177.google.com[209.85.161.177]: TLSv1.2 with cipher ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256 (128/128 bits)
May 17 02:02:44 server1 postfix/smtpd[15274]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
May 17 02:02:44 server1 postfix/smtpd[15274]: warning: mail-yw0-f177.google.com[209.85.161.177]: SASL PLAIN authentication failed: authentication failure
May 17 02:02:44 server1 postfix/smtpd[15274]: lost connection after AUTH from mail-yw0-f177.google.com[209.85.161.177]
May 17 02:02:44 server1 postfix/smtpd[15274]: disconnect from mail-yw0-f177.google.com[209.85.161.177]
May 17 02:03:04 server1 imapd: Connection, ip=[::1]
May 17 02:03:11 server1 postfix/smtpd[15270]: connect from mail-yw0-f170.google.com[209.85.161.170]
May 17 02:03:11 server1 postfix/smtpd[15270]: lost connection after UNKNOWN from mail-yw0-f170.google.com[209.85.161.170]
May 17 02:03:11 server1 postfix/smtpd[15270]: disconnect from mail-yw0-f170.google.com[209.85.161.170]
May 17 02:03:32 server1 imapd: Connection, ip=[::1]

I have test the port 587 and TLS, with SSL and insecure connection.. same error all the times..
I don't know whats happen..

earnolmartin

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 272
    • View Profile
I have Gmail setup to download my email.  It works fine.  Make sure you provide your login as fulluser@domain.com and provide the correct password in that exact format.  Use default ports (non-ssl).  It should work.

colifato

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Check the settings and I was auditioning and still gives the same error ..
Just tell me where review and will try to fix it.
I think that is the part of the outgoing mail authorization which is not working.
Because from receipt Gmail emails that sent me to that account .. but I can not configure outgoing mail from that account in Gmail pulling me the error.

colifato

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
After formatting the server and upgraded it to Ubuntu Server 16.04 LTS and having taken the opportunity to change the hard disk, install EHCP Force from scratch I find that I still have the same problem I had before with the previous version of Ubuntu.
When I want to configure my pop3 account server in my Gmail account to send from there I get the following:

Authentication failed. Check your username and password.
[Server response: DNS Error: 37182721 DNS type 'yyyy' lookup of mail.brsistemas.com.ar Responded with code 37182721 SERVFAIL DNS type 'a' lookup of mail.brsistemas.com.ar Responded with code SERVFAIL code (0) ]



Another mistake that I find is when an email arrives, for example:

May 18 1:53:07 server1 postfix / smtpd [9223]: connect from mta045.tripolis.com [194.88.231.45]
May 18 1:53:09 server1 postfix / smtpd [9223]: Anonymous TLS connection established from mta045.tripolis.com [194.88.231.45]: With TLSv1.2 cipher ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384 (256/256 bits )
May 18 1:53:09 server1 postfix / smtpd [9223]: D7C1A921855: client = mta045.tripolis.com [194.88.231.45]
May 18 1:53:10 server1 postfix / cleanup [9231]: D7C1A921855: message-id = <0.0.55.7C2.1D1B097CCBCADA8.0@mta045.tripolis.com>
May 18 1:53:11 server1 postfix / smtpd [9223]: warning: connect to 127.0.0.1:10031: Connection refused
May 18 1:53:11 server1 postfix / smtpd [9223]: warning: problem 127.0.0.1:10031 talking to server: Connection refused
May 18 1:53:12 server1 postfix / smtpd [9223]: warning: connect to 127.0.0.1:10031: Connection refused
May 18 1:53:12 server1 postfix / smtpd [9223]: warning: problem 127.0.0.1:10031 talking to server: Connection refused
May 18 1:53:12 server1 postfix / smtpd [9223]: D7C1A921855: reject: END-OF-MESSAGE from mta045.tripolis.com [194.88.231.45]: 451 4.3.5 <END-OF-MESSAGE>: End- of-data rejected: Server configuration problem; from = <bounce.j.c@td51.tripolis.com> to = <xxxx@xxxxx.com.ar> proto = ESMTP helo = <mta045.tripolis.com>
May 18 1:53:13 server1 postfix / smtpd [9223]: disconnect from mta045.tripolis.com [194.88.231.45] starttls ehlo = 2 = 1 = 1 mail rcpt = 1 data = 0/1 = 1 quit commands = 6 / 7


The truth no longer find a solution.
If you want to enter, they are the same login credentials.

earnolmartin

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 272
    • View Profile
You need to fix your issues before performing upgrades.  Your DNS isn't resolving.  Fix that problem first.  190.94.178.10 is down, the IP you gave me.

When configuring GMAIL to send messages, use settings similar to these.

For Pop3:



For sending email as that account via Gmail:




The username is always the full email address!

Don't rush into upgrading.  It probably won't magically fix your issues for you.  These issues don't appear to be EHCP related at the moment since it works fine on my servers.  Research your errors.
« Last Edit: May 18, 2016, 07:31:54 am by earnolmartin »